top of page
Search
  • Writer's pictureRostra

Puheenjohtajan joulutervehdys

Iloista vuodenvaihdetta kaikille rakkaille sympooteille!

 

Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta ja monista yhteisistä hetkistä! Vuosi 2023 on ollut sekä opintopoliittisesti että ainejärjestön sisällä kiireinen, antoisa, ja monimutkainen, mutta se on myös tarjonnut paljon uutta. Olemme pitkästä aikaa tehneet aktiivisemmin yhteistyötä toisten ainejärjestöjen kanssa niin Helsingissä kuin ulkomailla, ja olemme osallistuneet sekä järjestäneet itse kaikenlaisia tapahtumia, näyttelymatkoista piknikeihin. Olen myös iloinen siitä, että kuluneena vuonna monet vaikeat asiat ovat nousseet keskusteluun ainejärjestömme sisällä, ja ihmiset ovat uskaltaneet ilmaista huoliaan liittyen ainejärjestön toimintaan. Tämä on todella tärkeää, sillä näin voimme yhdessä kehittää toimintaamme paremmaksi.


Olen pyrkinyt omassa ja Symposionin toiminnassa avoimuuteen, ja tavoitteeni on, että vastaisuudessakin jokainen kokee olevansa tervetullut ainejärjestöömme. Itse löysin kodin Symposionista pienenä fuksina kauan sitten, ja pyrin siihen, että myös uudet opiskelijat kokisivat samoin. Vuonna 2024 haluaisin panostaa erityisesti toimijoidemme aktiivisuuteen; toivon, että yhä useammat uskaltaisivat rohkeasti ehdottaa uusia ideoita ja osallistua toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Tiedän, että jokaisella meistä on odotuksia ja oletuksia ainejärjestön toimintaan liittyen, ja varmasti jokainen meistä etsii ainejärjestöstä ja sen toiminnasta hiukan eri asioita ja erilaisia yhteisökokemuksia. Pyydänkin vilpittömästi, että tulevaisuudessa pitäisimme keskustelun aina asiallisena (vaikka kommentoida voisikin anonyymisti) ja suhtaudumme toisiimme kunnioittavasti ja ymmärtäen.


Vaikeista asioista huolimatta tämä vuosi on tarjonnut myös hienoja hetkiä, ja ensivuosi tuo niitä varmasti monin verroin lisää, pelkästään jo useamman ekskursion merkeissä! Voinee johtua aktiivisen libaatioperinteen hieman horjuneesta toteutuksesta muutamina edellisinä vuosina, mutta ajoittain kuluneena vuonna on tuntunut, että jokainen olymposlainen jumaluus on yrittänyt asettua poikkiteloin toimintamme tielle. Kaikesta on kuitenkin selvitty ja kaikki on lopulta sujunut aina parhain päin. Toivokaamme, että vesimelonieläimen uhraaminen Saturnaliassa lepytti äksyimmät henkiolennot, ja vuosi 2024 kuluisi mukavasti ja Symposionille suotuisissa merkeissä.


Toivon, että jokainen viettää rentouttavan loman. Symposion palaa jälleen toimintaan tammikuulla Tallinna -ekskursion merkeissä, ja siitä eteenpäin järjestämme tuttuun tapaan kahvihetkiä, kokouksia, ja muita tapahtumia.

 

Rauhallista joulunaikaa ja iloista uutta vuotta! Io Saturnalia et laeta dies!


Sofia Vierula, puheenjohtaja

 

 

30 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page