top of page
Search
  • Writer's pictureRostra

Puheenjohtajan terveiset



Luet parhaillaan ensimmäistä blogipohjaisen Rostran pääkirjoitusta. Tämä onkin Symposionin vuoden 2018 suurimpia muutoksia. Tänä vuonna Symposionin hallitus pyrkii ottamaan tärkeitä askelia joilla (toivottavasti) on merkitystä koko Symposion tulevaisuuteen. Blogipohjaisen Rostran lisäksi julkaisemme Symposionille oman Instagram-tilin, sillä tavoitteenamme on markkinoida ja viedä eteenpäin meidän tärkeintä osaamistamme: antiikin kielten ja kulttuurin tuntemusta. Samalla voimme verkoistoitua muiden alan osaajien kanssa, herättää kiinnostusta alaa kohtaan ja toivottavasti tehdä jatkossa entistä enemmän yhteistyötä eri tahojen kanssa.


Tavoitteena olisi myös kehittää Symposionin toimintaa ja tapahtumia. Perinteisten illanistujaisten rinnalle suunnitellaan enemmän oppialalähtöistä toimintaa, kuten esitelmien pitämistä ja niiden järjestämistä, käännösiltoja, kursseja tukevia opintopiirejä, alaamme liittyvien näyttelyiden kiertämistä. Haaveena olisi myös kehittää näytelmäkerhon toimintaa. Tavoitteena on, että jokaisella sympootilla, uudella tai vanhalla, olisi jotain mielekästä tekemistä myös ainejärjestön parissa. Pyrimme myös tekemään paljon yhteistyötä muiden ainejärjestöjen kanssa, jotta ainejärjestömme jäsenillä olisi hyvin mahdollisuuksia tutustua eri alan opiskelijoihin ja hyödyntää sitä jatkossa.


Olet sitten juuri aloittanut, tai jo vanha opiskelija, olet lämpimästi tervetullut mukaan rakentamaan Symposionia, jossa kaikille on tilaa ja jokainen hyväksytään sellaisena kuin on. Otathan rohkeasti yhteyttä ja liity mukaan luomaan uutta maailman parasta (vaikkakin pientä) ainejärjestöä!


Teksti: Julia Lindgren

Kuva: Sini Vuorikivi

158 views0 comments

Recent Posts

See All

Puheenjohtajan joulutervehdys

Iloista vuodenvaihdetta kaikille rakkaille sympooteille! Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta ja monista yhteisistä hetkistä! Vuosi 2023 on ollut sekä opintopoliittisesti että ainejärjestön sisällä kii

bottom of page